MARKETINŠKE USLUGE

MARKETINŠKE USLUGE

by admin
Usredotočavamo se na implementaciju strategije za vaše poslovanje i neumorno dizajniramo, osmišljavamo i razvijamo vrhunske marketinške promocije. Svaki je projekt za nas kombinacija truda, vještina i kompetencija.

Profesionalni marketinški tim

Naši renomirani stručnjaci kreiraju jedinstvena personalizirana marketinška rješenja i sveobuhvatne strategije za učinkovitu promociju sadržaja, implementaciju online integriranih kampanja i marketinga putem medija i društvenih mreža. Pomažemo u pozicioniranju vašeg branda pomoću temeljne analize te prepoznavanja i iskorištavanja marketinških prilika. Uz nas, vaš brand postaje sinonim za kvalitetu poduzeća. Dugogodišnje profesionalno znanje, bogato iskustvo i planiranje služe nam kao temelj za identificiranje ključnih vrijednosti vašeg branda.  Svaki projekt izniman je spoj digitalnih i tradicionalnih medija s modernim tehnologijama. Naša tajna? Mi razmišljamo izvan okvira i stvaramo trendove. Znamo kako nasmijati i stimulirati vaše korisnike i potaknuti razgovore.

Širok raspon digitalnih rješenja

Nudimo usluge razvoja i održavanja web stranica, izradu bannera, marketing putem društvenih medija (SMM), medijske strategije i zakup medijskog prostora, SEM, usluge brandiranja, osmišljavamo nove načine kreativnog oglašavanja i iskustvenog marketinga. Uspjeh vaših kampanji zajamčen je praćenjem efikasnosti putem preciznih web analitika. Znamo da atraktivnost, duhovitost i informativnost jamče profitabilnost. Svaki put!

Što vam nudimo

Zipwolf u svaki svoj projekt ulaže mnogo truda, vještina i kompetencija, povezujući profesionalce iz različitih disciplina za razvijanje sveobuhvatnih marketinških strategija.

  • Izrađujemo korisnički prilagođene atraktivne web stranice
  • Pomažemo vam u analizi i razumijevanju korisničkog ponašanja
  • Pomažemo u kreiranju zanimljivih sadržaja koje će vaši korisnici
    rado podijeliti s prijateljima
  • Povećavamo vašu online prisutnost na svim relevantnim platformama
  • Osmišljavamo vrhunske strategije brandiranja
  • Radimo analizu tržišta i unaprijeđujemo vaš odnos s kupcima

Bez obzira radi li se o korporativnoj web stranici, privatnoj stranici ili online trgovini – vaša web stranica uvijek je odraz vašeg poduzeća. Da bi analizirali tržište, proučili konkurenciju i unaprjedili svoje usluge, vaši će konkurenti najprije posjetiti web stranicu koja odražava sliku vaše tvrtke. Naš tim razvojnih programera sastoji se od najboljih dizajnera i IT stručnjaka. Posvećeni smo maksimizaciji kreativne slobode kako bismo za vas kreirali atraktivnu, funkcionalnu i potpuno optimiziranu stranicu. Izrada web stranice doprinosi izdvajanju iz  konkurencije i  pomaže pri stvaranju jedinstvene i autentične online percepcije.

Tehnologija povezuje svijet, a digitalno tržište kontinuirano razvija najnovije trendove za unaprjeđenje poslovanja. Marketinške kampanje koje utječu i zaista prodaju proizvode i usluge potrebno je integrirati i voditi putem brojnih medijskih kanala, točnije, upravo ondje gdje namjeravate susresti potencijalnog kupca. Prava strategija zasnivat će se na analizi tržišta pomoću informacija prikupljenih na društvenim mrežama. Na ovaj način bit ćete u mogućnosti unaprijediti odnos s kupcima, determinirati ključne vrijednosti vašeg branda za ciljnu publiku i kreirati atraktivan sadržaj.

Naši vodeći medijski stratezi i planeri s bogatim iskustvom u svim medijiskim industrijama specijalizirani su za integraciju digitalnih i tradicionalnih medija s najsuvremenijim tehnologijama. Naše strateško mišljenje i analitički programi za definiranje tržišta, kreiranje ciljne publike i analizu konkurencije jamče mjerljiv i dugotrajan utjecaj na prodajni postotak i kreiraju potražnju za vaše proizvode. Postoji izravna korelacija između porasta prodaje i medijskih kampanja. Zakup medijskog prostora jamči vam prenošenje prave poruke, preko najmoćnijih kanala u pravom trenutku odabranim ciljnim korisnicima.

Brandiranje omogućava poduzetnicima identifikaciju ključnih elemenata po kojima se njihovi proizvodi ističu naspram konkurencije. Faktor dodatne vrijednosti stvara percepciju jedinstvenosti i sinonim je za kvalitetu specifičnog poduzeća. Pomažemo brandovima da zarade pravo da se nazivaju preferiranima. Prava će strategija rezultirati odrazom pozitivnih osjećaja i potaknuti emocionalnu angažiranost potrošaća. Proizvod zastari, no brand se gradi i postaje vječan.

Kreativne aktivnosti pomažu u promociji proizvoda i usluga, a utječu i na izgradnju i održavanje lojalnosti kroz inovativne pristupe, originalne ideje i metode koje uključuju primjenu atraktivnih i neobičnih sadržaja. Osmišljavamo autentične vizualne i verbalne promocije koji će privući i zadržati pažnju velikog broja klijenata. U kreativnom oglašavanju potrošaču se ne plasiraju proizvodi, već ideja zabavnog karaktera, zasnovana na osobnim vrijednostima i sa svrhom stvaranja emocionalnih veza između korisnika i brenda.

Moćan alat za tvrtke koje žele ostaviti snažan dojam na ciljanu publiku i pružiti svojim klijentima interaktivno iskustvo te ih potaknuti na dublji emocionalni angažman po relativno niskim troškovima. Iskustveni je marketing ključ budućnosti brendova. Najučinkovitije kampanje kreirat će povezanost sa brandom na osobnoj razini, dok će zabavni karakter testiranja tržišnih inovacija zajamčiti pretvaranje slučajnog posjetitelja u sigurnog kupca. Nesvakidašnje prezentacije pružaju uvid u korisničke preferencije na licu mjesta i mogućnost instantnih recenzija.

Pogodnosti oglašavanja putem bannera su precizno ciljanje unaprijed definirane publike i prikaz video oglasa u skladu s korisničkim preferencijama. Kontekstualni aspekt oglašavanja osigurava prikaz specifičnim korisnicima, točnije, unaprijed zainteresiranim strankama.  Zabavni i interaktivni karakter pomoći će u rješavanju niza zadataka za klijenta– od stvaranja potražnje do poticanja na kupovinu proizvoda.