TRGOVINSKE USLUGE

TRGOVINSKE USLUGE

by admin
Osiguravamo globalnu prisutnost vašeg branda i distribuciju proizvoda i usluga diljem svijeta. Naš tim kontinuiranim sudjelovanjem na svim relevantnim sajmovima ososigurava najbolje poslovne kontakte za klijente i pronalazak potencijalnih partnera.

Razvoj poslovnih strategija za inozemna tržišta

Naša rješenja će pomoći u bržoj distribuciji proizvoda u inozemstvu i tako održati poslovanje na tržištu konkurentnim i učinkovitim. Nudimo poslovna rješenja za uvoznike, izvoznike te dubinsku analizu za formiranje efikasne strategije kako bi vaši proizvodi bili što adekvatnije predstavljeni ciljnim korisnicima.  Za vas provjeravamo potražnju na stranim tržištima, organiziramo terensku prodaju, pružamo kontinuiranu marketinšku potporu, ugovoramo transport i izravnu dostavu. Trgovinske usluge donose brojne pogodnosti poput niskih logističkih troškova, minimalizacije rizika, konzultacija o zakonskim regulativama i standardima, pojednostavljenja nabavnih procesa i praćenja kretanja inventara. Kontinuirano surađujemo s brzo rastućim poduzećima na dizajniranju, razvoju i pri plasiranju inovativnih proizvoda međunarodnim klijentima.Postupamo odgovorno i s integritetom. Sposobni smo osigurati besprijekornu kvalitetu svih usluga uvoza i  izvoza koje pružamo. Kombiniramo poslovne vještine s jakim naglaskom na pomoći klijentima u upravljanju te razvijanju učinkovitih rješenja za rješavanje poslovnih izazova i iskorištavanju novih poslovnih mogućnosti kako bismo osigurali maksimalno ostvarivanje zadanih poslovnih ciljeva.

Stručno poznavanje tržišta u Kini i Srednjoj Aziji

Svjesni smo da je teško uskladiti azijsko i europsko tržište, stoga radimo na stalnom razvoju svojih alata, koji nam omogućavaju da se prilagodimo specifičnim potrebama svakog pojedinog klijenata. Temeljito poznavanje inozemnih tržišta pomaže nam u predviđanju i evaluaciji kriznih situacija koje smo u mogućnosti efikasno rješiti prije nastanka. Odlazimo na sajmove te organiziramo posjet tvornicama u Kini. Svoje ljude podučavamo inovativnim rješenjima i razmišljanju izvan zadanih okvira kako bi mogli razumjeti način na koji promjene u okruženju mogu utjecati na naše klijente.

Što nudimo

Inovatus vam omogućava da na kvalitetan, povoljan i jednostavan način potražite partnere za plasman svojih proizvoda, usluga i znanja na srednjoazijskom tržištu. Jamčimo brzinu i fleksibilnost kod proširenja poslovanja. Naš je osnovni cilj pomoći našim klijentima u rješavanju njihovih problema.

  • Pomažemo vam u razumijevanju korisničkih potreba
  • Pomažemo vam u procesu razvoja proizvoda i usluga
  • Organiziramo posjete relevantnim sajmovima
  • Odlazimo u tvornice kako bismo se uvjerili u superiornost proizvoda
  • Zastupamo vas i ugovaramo suradnju s inozemnim poslovnim subjektima
  • Usluge uključuju ciljno specijalizirano znanje o Srednjoj Aziji

Organiziramo posjete i izlaganja na sajmovima, te obilazak tvornica. Kreiramo mogućnosti za networking s poslovnim ljudima iz cijelog svijeta.

Osiguravamo posredništvo pri dobivanju i davanju zastupništva, savjetovanje kod prodaje proizvoda u veleprodaji i maloprodaji, te pronalazimo adekvatne distributere.

Nudimo odlazak u tvornice, osiguravamo direktan kontakt s proizvođačima, pronalazimo proizvode koji odgovaraju svim standardima kvalitete te također pronalazimo nove, cjenovno konkurentne te inovativne proizvode za tržište.

Pronalazimo adekvatne proizvode i kontroliramo njihovu kvalitetu, te dogovaramo uvjete poslovanja s kineskom stranom. Organiziramo logistiku i transport do željene destinacije.

Otvaramo izlaz na nova svjetska tržista nalaženjem poslovnih partnera, te poboljšavamo učinkovitost poslovanja povezivanjem sa najboljim dobavljačima diljem svijeta.

U sklopu marketinških riješenja istražujemo strana tržista, prikupljamo i analiziramo podatke u svrhu formiranja strategije i izvodjenja poslovnih aktivnosti. Educiramo naše klijente o stranim tržistima, te kreiramo i vodimo digitalne marketinške kampanje.