KONTAKT

KONTAKT

by admin

TEL             +385 91 577 0176
GSM            +385 91 1525 108
E- MAIL      info@inovatus-usluge.hr

Glavni Ured

Ul. Dragutina Golika 32
10000 Zagreb
Hrvatska

Vaše ime

Vaša e-mail adresa

Vaš kontakt telefon

Vaša poruka

FAQ

Naši eksperti,  suradnici i stručni konzultanti posjeduju dugogodišnje profesionalno iskustvo iz područja marketinga, trgovanja i prijevoda sve potrebne dokumentacije za poduzeća.Kontaktirajte nas za dodatne informacije i sve potrebne upute dobit ćete unutar sat vremena od poslanog upita.

Koje su vaše osnovne djelatnosti?

Tvrtka Inovatus pruža visokokvalitetne trgovinske, marketinške i prevoditeljske usluge. Naša rješenja utemeljena su na detaljnim poslovnim istraživanjima i višegodišnjem iskustvu u uspješnoj implementaciji učinkovitih poslovnih strategija. Pomažemo u kreiranju dodatne vrijednosti kako bi vaš brand bio atraktivniji na stranim tržištima. Pružamo vam kontinuiranu potporu u svim poslovnim aspektima, od razvoja proizvoda i usluga i otvaranja novih distributivnih kanala, učinkovitih marketinških kampanji do ispostavljanja visoko kvalitetnih prijevoda na više od 200 svjetskih jezika.

Imate li mogućnost dizajniranja jedinstvenih i personaliziranih rješenja za pojedinog klijenta?

Svjesni smo da na tržištu ne postoje dva klijenta s identičnim potrebama, stoga kontinuirano razvijamo svoje alate i kreiramo nove kampanje koje će odgovarati namjerama i smjernicama vašeg poduzeća. Pružamo jedinstvena i personalizirana rješenja koja su vam potrebna za kvalitetan razvoj i implementaciju dugoročno uspješnog poslovnog plana. U Inovatusu znamo da se ključ napretka krije u inovativnim pristupima, stoga smo uvijek u potrazi za novim vještinama, novim načinima poslovanja i vođenja projekata koji će osnažiti vašu poziciju na tržištu i zajamčiti učinkovitost vaših kampanja.

Zašto su mi potrebne usluge sudskog tumača?

Tumači su kompetentni za prevođenje više jezika na licu mjesta, jasno prenošenje informacija i olakšavaju vam interakciju u važnim poslovnim prigodama. Često se određeni sadržaji ili izrazi mogu interpretirati na različite načine, ovisno o kompleksnosti, kontekstu i okolnostima. U tim je slučajevima najbolje unajmiti profesionalnog tumača za simultano prevođenje ili potrebe konsekutivnog prevođenja. Ovjereni prijevodi s pečatom sudskog tumača potrebni su vam kada  je potrebno dokumente na stranom jeziku predočiti nadležnim institiucijama radi ostvarivanja prava i dokazivanja činjenica.

Zašto unajmiti agenciju za osmišljavanje i provođenje digitalnih kampanji?

Suvremeno je tržište bučno i kompleksno, stoga je slanje prave poruke u pravo vrijeme od presudnog značaja. Ako ste nova tvrtka na tržištu ili razmišljate o promjeni marketinške strategije i rekonstrukciji branda, a niste sigurni gdje započeti i u koje kampanje uložiti, najbolje je unajmiti tim iskusnih stručnjaka. Profesionalna agencija će vam pomoći u analizi tržišta, unaprjeđenju odnosa s korisnicima, determiniranju vrijednosti branda i kreiranju sadržaja koji dokazano pokreće trendove i potiče angažman potrošača.

Kako mi vaša usluga može pomoći u širenju poslovanja na inozemna tržišta?

Širenje poslovanja na inozemna tržišta zahtjeva multikulturalno pokriće i profesionalne konzultacije iskusnih eksperata.  Potrebni su vam stručnjaci s dubinskim poznavanjem ciljnih tržišta, kultura i jezika, koji će osigurati da vaša poruka bude pravilno predstavljena potencijalnim klijentima. Kreativne kampanje, usluge distribucije i prijevoda pomoći će vam da ostvarite prednost pred konkurencijom i proširite bazu klijenata. Komunicirajte informacije o svom poduzeću u drugom jeziku, izgradite imidž snažnog branda s globalnim dosegom i povežite se s lokalnim korisnicima.