O NAMA

O NAMA

by admin

Inovatus usluge d.o.o.

Inovatus usluge d.o.o. je rastuća agencija za zastupanje, razvoj, distribuciju i implementaciju inovativnih usluga i proizvoda na međunarodna tržišta. Glavne djelatnosti usmjerene su na pružanje visokokvalitetnih trgovinskih, marketinških, lokalizacijskih i prevoditeljskih usluga. Na tržištu smo pristuni više od osam godina, a otvaranjem ureda u Zagrebu strateški se smještamo u središte Europe, kako bismo posredovali između europskih i azijskih poslovnih subjekata. Svojim klijentima serviramo potpuna poslovna rješenja u Europi, Kini, Srednjoj Aziji i zemljama Bliskog Istoka. Od 2010. godine otvorili smo urede u Kini, Uzbekistanu, i Zagrebu kako bismo klijentima osigurali predstavništvo i komunikacijske kanale u samom poslovnom centru svijeta.

Inovatus brand opredijeljen je za poslovanje u skladu s održivim razvojem, što znači da teži unaprjeđenju gospodarskih prilika prodajom u inozemstvu i sudjelovanjem na globalnim tržištima. Nastojeći ojačati poziciju razvojem novih strateških partnerstva, težimo biti pokretač društvenog i gospodarskog razvoja. Surađujemo sa brojnim klijentima diljem svijeta. Poslovni portfolio obuhvaća svjetski poznate brandove iz pravnog, medicinskog, prehrambenog i financijskog sektora.

Inovatus usluge d.o.o. obuhvaćaju djelatnosti razvoja proizvoda, pronalaženje potencijalnih partnera, kontrolu kvalitete, prikupljanje podataka i dubinsku analizu tržišta, kompletna marketinška i digitalna rješenja, razvoj i održavanje web stranica te, lokalizaciju i ovjerene prijevode certificiranih sudskih tumača na svim jezičnim parovima. Inovatus analitičari i tržišni specijalisti brinu se da prevedu vašu poslovnu viziju u uspješan marketinški plan na svim razinama.

Pružamo vam kontinuiranu potporu u svim poslovnim aspektima, od razvoja proizvoda i usluga i otvaranja novih distributivnih kanala, učinkovitih marketinških kampanji do ispostavljanja visoko kvalitetnih prijevoda na više od 200 svjetskih jezika. Usluge poslovnog prevođenja omogućit će vam da proširite svoje poduzeće, prilagodite se najnovijim tržišnim trendovima i predstavite se inozemnim klijentima, na njihovom jeziku i bez napora.

Kombiniranjem usluga koje pružamo s besprijekornim, temeljitim poznavanjem inozemnih tržišta pomažemo tvrtkama stvoriti nove mogućnosti za uvoz, izvoz i globalnu distribuciju proizvoda. Naši renomirani stručnjaci kreiraju vrhunske sadržaje i kreativne kampanje koje će oduševiti vaše korisnike. Nudimo mnoštvo atraktivnih digitalnih marketinških rješenja pomoću kojih ćete se istaknuti od konkurencije, proširiti bazu klijenata i povećati broj zadovoljnih korisnika. Pomažemo vam u kreiranju dodatne vrijednosti kako bi vaš brand bio što atraktivniji na stranim tržištima.

Beskompromisna kvaliteta

Svaki od naših voditelja projekata kombinira iskustvo iz profesionalne karijere s poznavanjem najnovijih tržišnih trendova i kulturalnih vrijednosti inozemnih tržišta. S nama je vaš brand u sigurnim rukama.

Press and Recognition

List of Fastest Growing Companies 2016

Best Business Award Winner for Excellence 2016

World Summit Award Winner for Innovation 2016

Razvoj sveobuhvatne poslovne strategije koja će unaprijediti svijest o brandu, poboljšati prodaju i potaknuti razvoj poslovanja.

Pomažemo u kreativnom prilagođavanju strategija najnovijim trendovima. Profesionalne trgovinske, marketinške i prevoditeljske usluge.

Karijera u Inovatusu idealna je za znatiželjne, energične i kreativne pojedince koji pronalaze prilike u izazovima.