PREVODITELJSKE I LOKALIZACIJSKE USLUGE

PREVODITELJSKE I LOKALIZACIJSKE USLUGE

by admin
Profesionalne prevoditeljske usluge na više od 200 svjetskih jezika. Visoka kvaliteta, pažljiva korisnička podrška i brza isporuka – povežite se s klijentima diljem svijeta. Uz našu pomoć komunicirajte jasno, pouzdano i bez napora.

Certificirani sudski tumači

Naša globalna mreža lingvista, stalnih i honorarnih prevoditelja i lektora, visoko obrazovanih i stručnih tumača, projektnih menadžera i iskusnih profesionalaca jamči ispostavljanje iznimnih jezičnih usluga. Jamčimo da su vaši projekti u sigurnim rukama, revidirani od strane izvornih govornika, lektora i prolaze kroz proces stroge kontrole voditelja.

Širok raspon prevoditeljskih usluga

Nudimo usluge prijevoda za širok raspon sadržaja na međunarodnoj razini i u svim formama; od marketinških prijevoda, globalizacije weba i certificiranih prijevoda do prijevoda tehničke i pravne dokumentacije i poslovnih materijala. Usluge transkripcije, lektoriranja i konzaltinga uz minimalne troškove i u ograničenim vremenskim rokovima – vaša poruka pred ciljnim korisnicima na svim svjetskim jezicima.

Što vam nudimo

U Inovatus prijevodima znamo da je međunarodna prisutnost i multikulturalno pokriće ključ za uspješno širenje poslovanja na inozemna tržišta. Vaš brand i internacionalna prepoznatljivost na jeziku vaših klijenata.

  • Transformacija prijevoda iz dobrog u izvrstan
  • Eksperti sa specijaliziranim poznavanjem tehničke terminologije
  • Prilagođavanje sadržaja sukladno smjernicama i motu poduzeća
  • Najkvalitetnija provjera plagijata
  • Ovjereni prijevodi sudskih tumača
  • Prevođenje web stranica za izgradnju branda globalnog dosega

Za prilagođavanje branda novim tržištima,potreban vam je multikulturalni marketing i usluge poslovnog prijevoda.To uključuje provođenje dubinske analize i reviziju poslovnih sadržaja.

Tehnički prijevodi zahtijevaju vještog prevoditelja. Vaše specijalizirane dokumente povjeravamo izvornim govornicima čija stručna karijera u ciljanom sektoru jamči kvalitetu i poznavanje materije.

Više od 75% korisnika interneta pregledava web na stranim jezicima.Prevođenje web stranice nužno je kako biste proširili djelatnost na stranim tržištima i predstavili se novim klijentima.

Određeni se izrazi mogu interpretirati na različite načine.Tumači su kompetentni za prevođenje više jezika na licu mjesta,jasno prenošenje informacija i olakšavaju interakciju u poslovnim prigodama.

Uređivanje radova važno je za eliminaciju svih gramatičkih dilema. Urednici iz relevantnih područja će preurediti sadržaj sukladno temi, stilu i terminologiji radi preglednosti i lakšeg čitanja.

Naši interni i honorarni lektori provjeravaju materijal, pretvarajući vaš prijevod iz dobrog u izvrstan. Usluge uključuju  reviziju teksta i korekciju sukladno smjernicama i vrijednostima vašeg poduzeća.